A Crystal Palace vendégei leszünk ezen a szombati napon (kezdés: 13:45). Úgy mehetünk a fővárosi sasok ellen a csatába, hogy a hazaiak 3 pontot rejtő kincses ládájának a kulcsa a kezünkben! Nem más, mint Saido Berahino-nak hívják ezen „fegyvert”!

Az, hogy mi ebben a szezonban még idegenben nem kaptunk ki, és a legutóbbi kék-piros sas-fészekben való látogatásunk is egy 2-0ás sikert hozott… nem jelent egy madár ürüléknyit sem, sajnos. Ugyanis, míg mi 2-0ás vezetésről kaptunk ki a 7. körben és engedtük ki a kezünkből a 3 pontot az Everton ellen. Még akkor is felháborító, hogyha Lukaku ellen olykor nincs ellenszer. Aztán meg a Liga-Kupából való Norwich elleni kizúgást még nem is említettem.

A hazai oldalon más a helyzet, mert ugye nekik van egy Cabaye-uk, akinek kiváló formályának is köszönhetően szépen működik a középpálya – igaz, nekünk egy Fletcherünk vagyon, mitől félni? hánem?! Ők egy fontos Watford elleni sikert tudhatnak legutóbbi bajnoki körnek. Előtte igaz, két 1-0ás vereség a Spurstől és a Manchester Citytől – viszont ezek még vállalhatók a bajnoki címre hajtók ellen. A kupában is szépen vették az akadályt. A formából kiindulva, eddig egy oda.

Igaz, hogy a hazaiak a mérkőzés esélyesei az előjelek alapján, de a Fletcher-Morrison-Rondón trió, ha szépen asszisztál Berahinonak… akkor simán elkapható a fővárosi sas-hadsereg! Tipp: 1-2!

A kezdő 11-ek:

10

Bolasie Y.

18

Berahino S.

7

Cabaye Y.

11

Brunt C.

6

Dann S. (C)

25

Dawson C.

16

Gayle D.

6

Evans J.

4

Hangeland B.

24

Fletcher D. (C)

13

Hennessey W. (K)

23

McAuley G.

34

Kelly M.

14

McClean J.

18

McArthur J.

7

Morrison J.

42

Puncheon J.

13

Myhill B. (K)

23

Souare P.

33

Rondon S.

11

Zaha W.

5

Yacob C.

Cserejátékosok:

8

Bamford P.

10

Anichebe V.

9

Campbell F.

16

Gamboa C.

41

Gray J.

8

Gardner C.

28

Ledley J.

17

Lambert R.

3

Mariappa A.

21

Lindegaard A. (K)

12

McCarthy A. (K)

19

McManaman C.

26

Sako B.

3

Olsson J.